salawati's FotoPage

By: salawati zainuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Sep-2009 00:15 Email | Share | | Bookmark
Berpuasa Di Melaka

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 21-Sep-2009 05:26 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2009

 
 
 
View all 12 photos...




Friday, 22-May-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Awana Genting

 
 
 
View all 18 photos...








Wednesday, 18-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
KL Bird Park

 
 
 
View all 6 photos...
Entry kali nie mmg lambat sesangat... Mama terlalu bz.. Ini pun upload gambar mase tgh jd fasilitator penilai bagi kusus induksi... klu kat ofis mmg tak sempat...

Mama ambil cuti untuk bawa anak2 ke Taman Burung... Aleesya and Elly mmg suke pada binatang especially kucing dan burung so mama decided bawa mereka ke sana...

Seronok betul perasaan mama bila tengok anak-anak gembira kan.. bukan senang nak spend mase dengan mereka ... maklumlah keja sekarang selalu jer outstation..






Friday, 13-Mar-2009 11:22 Email | Share | | Bookmark
Berkemah di Bagan Lalang

 
 
 
View all 12 photos...
Weekend nie kami sekeluarga bersama Zahir dan Azah tido di Bagan Lalang... Malam tu Kak Yan sekeluarga datang ke Bagan Lalang untuk bersama-sama dengan kami... Apa lagi aktiviti di sini klu bukan melepak di tepi pantai sambil berbq... Kenyang sangat makan sea food di sini.. Semuanya fresh... Mak, anak2 dan Opah tido di Chalet.. Yang tido di khemah saya, husband, Azah dan Zahir... Besoknya Cik Nan sekeluarga pula turut bersama-sama berada di Bagan Lalang... Seronoknya dapat bersama-2 dengan pakcik dan makcik 2..







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net